Pilot van het Tolerantie lespakket goed ontvangen

In de week van Respect, in november jongstleden, is deze pilot op 4 scholen over het algemeen goed ontvangen: leuk opgezet, fleurig, ziet er goed uit, mooie vormgeving. Het doel is duidelijk en herkenbaar.  In de feedback werden woorden gebruikt als : “prettig, divers, kinderen deden actief mee, passende filmpjes, vragen zetten de kinderen aan het denken, vragen bepreken was leuk, …. aan te bevelen voor collega’s”.

Het lespakket werd door 3 leerkrachten positief beoordeeld;  zij  gaven gemiddeld  het cijfer 7,5. Twee andere leerkrachten hebben niet het lespakket, maar alleen de gastles beoordeeld, welke via de Brede School als positief werd beoordeeld.

Feedback voor verbetering en tips voor deze pilot van het Tolerantie lespakket, zijn gegeven door 4  leerkrachten van basisscholen,  Libertum, IDB en het GAB + nog 2 betrokken personen uit het onderwijs. Wij gaan hiermee aan de slag. De uitdaging zal zijn om met de thema’s, meer de stap te maken naar de eigen belevingswereld van een kind, waar deze  thema’s herkenbaar zijn of nog zullen worden, d.m.v. het lespakket + gastles.  Het streven is om de definitieve versie (module 1 en 5)eind januari  2022 klaar te hebben , zodat  via de Brede School de het Tolerantie lespakket opnieuw kan worden aangeboden aan de leerkrachten van alle basis scholen in Gouda, uit te voeren rond 21 maart 2022.

Cookies helpen onze diensten te verlenen. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies. Meer informatie