Stand van zaken Tolerantielespakket en oproep

Begin juli 2022 is module 2 Diversiteit en Dialoog toegevoegd aan het digitale Tolerantielespakket. Leerkrachten van alle basisscholen kunnen hier nu gebruik van maken bij de onderschoolse activiteiten voor de kinderen van groep 6, 7 en 8. 

Via de website www.tolerantielespakket.nl zijn de volgende digitale modules beschikbaar:

Module 1:  Discriminatie, Racisme en Vooroordelen

Module 2:  Diversiteit en Dialoog

Module 5:  Respect, Verdraagzaamheid en Acceptatie                                                                                         

Belangstellenden kunnen zich inschrijven via https://www.tolerantielespakket.nl/register/.

Na ontvangst van de inschrijving wordt een bevestigingsmail gezonden met toestemming tot toegang tot het digitale lespakket.

Ontwikkeling nieuwe modules

Momenteel werken we nog hard aan module 3: Inclusie en Burgerschap en module 4: Cyberpesten en Mediawijsheid. Ons streven is om module 4 aan te kunnen bieden in de Week tegen Pesten van 26 tot en met 30 september. Hiervan ligt inmiddels al wel een raamwerk klaar.

Oproep

Voor de nadere invulling van module 4 zijn we op zoek naar mensen die over dit onderwerp kunnen meedenken. Heeft u interesse om hier een bijdrage aan te leveren, dan kunt u contact opnemen met Annemarie van de Berg, annemariebergmooij@kpnmail.nl.

Cookies helpen onze diensten te verlenen. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies. Meer informatie